Sankt Karl Borromæus Gruppen

Biskop Kozon i Rom, 2018

Valfarten “Populus Summorum Pontificum”, afholdes hvert år i Rom for at markere vor glæde og  taknemmelighed over den traditionelle ritus’ genvundne plads i Kirkens midte, og specielt for Motu Propriet “Summorum Pontificum” fra 2007 som i princippet gjorde livet med og i denne ritus til en mulighed for alle katolikker. Næste år finder valfarten sted i dagene 26.-28. oktober. Arrangørerne meddeler, at biskop Czeslaw Kozon vil deltage i valfarten og fejre en af de store liturgier, naturligvis i den traditionelle ritus. Man kan læse mere om denne store nyhed for alle Nordeuropas katolikker på hjemmesiden https://unacumpapanostro.com (på tysk). Vi vil naturligvis også her komme tilbage med yderligere detaljer, når de kendes – herunder om mulighederne for dansk yderligere deltagelse i denne festlige begivenhed!