Sankt Karl Borromæus Gruppen

Knæl for at genrejse Kirken

Kardinal Robert Sarah holdt for et par dage siden (25/5) et foredrag i Paris i forbindelse med udgivelsen af bogen Le soir approche et déjà le jour baisse (“Aftenen nærmer sig, og dagen svinder allerede”) på forlaget Fayard. I den forbindelse sagde han bl.a.:

“Vil I genrejse Kirken? Så knæl! I vil genrejse den smukke katedral som den katolske kirke er? Knæl! For en katedral er først og fremmest et sted hvor mennesker kan knæle, en domkirke er et tabernakel for Guds tilstedeværelse i det hellige Sakramente. Det mest påtrængende for os er at genfinde sansen for tilbedelsen! Tabet af sansen for tilbedelsen af Gud er moderen til alle ildebrandene.”

Og derfor kæmper vi for den traditionelle liturgi – i Paris, i København, i hele verden.