Sankt Karl Borromæus Gruppen

Summorum Pontificum i Rom

Som det er blevet kotume, afholdes valfarten “Populus Summorum Pontificum”til Peters Stol i Rom den sidste weekend i oktober, også dette år (26/10-27/10). Og også i år afholdes en konference på Augustinianum, nær Peterspladsen, fredagen inden. Man kan læse mere om arrangementet på http://uk.paix-liturgique.org/aff_lettre.asp?LET_N_ID=2870 . Sidste år deltog en stor dansk gruppe, idet valfartens store messe i Peterskirken blev fejret af vor egen biskop Czeslaw. I år er det biskoppen af Fréjus og Toulon, Mgr Dominique Rey, som fejrer hovedmessen. Og også i år deltager en dansk gruppe. Vil du med, skal du selv arrangere flyrejse (bedst: ud torsdag/fredag, hjem mandag/tirsdag). Den danske gruppe ledes af Carsten Günther (carstengunther@city.dk), som man kan kontakte hvis man vil vide mere, f.eks. om muligheder for logi.