Sankt Karl Borromæus Gruppen

P. Josef Bisig på besøg

Deltagerne i dagens messe fik både under messen og ved den sociale sammenkomst bagefter lejlighed til at møde en af de helt store skikkelser i Kirken efter 2. Vatikankoncil: Pater Josef Bisig, grundlægger af Petersbroderskabet (FSSP) og dettes første generalsuperior (1988-2000), nuværende rektor for FSSP’s seminarium i Nebraska, USA. Han var blandt de første præster, som tilbage i 1980’erne og 1990’erne kom til Danmark og fejrede den traditionelle messe ved de sjældne lejligheder, der dengang var. Han var naturligvis glad for at se, at denne mission har båret frugt, og nu søndag efter søndag tiltrækker et stort antal yngre katolikker og familier, og fik samtidig hilst på flere af dem, han i sin tid døbte her i København. I sin prædiken mindede han os om vores pligt til at bede for de mange unge, som i disse år forbereder sig til præstegerningen – alene på seminariet i Nebraska påbegynder i år 26 unge mænd den 7 år lange uddanelse. Man kan lære mere om livet på FSSP’s præsteseminarier i nedst. video.