Sankt Karl Borromæus Gruppen

Katekese og levitmesse

Ved katekesen i dag uddybede P. Marx (OMI) forbindelserne mellem Johannes Åbenbaring og messens liturgi, idet vi i dag fordybede os i den anden del af messen (“de troendes messe”). Vi fik bl.a. en forklaring på hvorfor messens tekst anråber visse af de tidligste helgener (og især martyrer) om forbøn. Messen blev fejret som levitmesse, igen med klerikere fra bispedømmet.

Vi minder om, at der er messe på fredag (18.30) og igen på søndag kl. 9.00 (bemærk tidspunkt!).

Husk også at sidste katekese om messen, hvor de eksplicitte karakteristika ved den traditionelle messe tages op, finder sted 1. sø. i advent (2/12) kl. 16.00-17.30, dvs. inden messen denne dag. Alle er velkomne – disse oplæg er virkelig en stor og sjælden chance for at tilegne sig mere viden om vores liturgi og dermed også om vores tro.