Sankt Karl Borromæus Gruppen

Tag med til Rom i oktober

Årets Summorum Pontificum valfart til Rom finder sted i den sidste weekend i oktober (i år 25/10-27/10) – dvs. i weekenden, som indeholder Krist Konges Fest. Sidste år blev denne internationale valfart ledet af biskop Czeslaw her fra København – og der deltog en dansk gruppe på ca. 30 personer. I år er det biskop Dominique Rey fra Toulon i Frankrig, som fejrer den store pontifikalmesse i Peterskirken. Og også i år deltager vi fra Danmark!
Man kan læse mere om valfarten her.

Vil du med, skal du selv arrangere flyrejse (bedst: ud torsdag/fredag, hjem mandag/tirsdag) og ophold.

Den danske gruppe ledes af Carsten Günther (carstengunther@city.dk), som man kan kontakte hvis man vil vide mere, f.eks. om muligheder for ophold.

Men reservér allerede nu datoerne!