Sankt Karl Borromæus Gruppen

Støt den traditionelle liturgi

De traditionelle messer i Jesu Hjerte kirke i København varetages af Sankt Karl Borromæusgruppen, bestående af en gruppe lægfolk, som ønsker at udbrede denne liturgiske rigdom i bispedømmet København.

Selvom vi får stillet en kirke til rådighed, og i højere grad får præster suppleret fra bispedømmet, må vi dog selv stå for al indkøb af liturgiske klæder og andet som behøves til at kunne gøre liturgien så smuk som muligt.

Vi har derfor startet en indsamlingskampagne, hvor vi beder interesserede om at støtte op om vores arbejde med at gøre den traditionelle liturgi endnu mere smuk. Man kan støtte dette arbejde, og donere via følgende link: https://www.gofundme.com/indkb-af-liturgiske-klaeder

Enhver donation modtages med stor taknemmelighed!