Sankt Karl Borromæus Gruppen

God sommer!

Med de to store fejringer i sidste uge – 850 året for Skt. Knud Lavards skrinlæggelse og helgenkåring, og Festen for Peter og Paulus, hvor vi også fejrede P. Paul Marx’s 80 års fødselsdag – har vi tilendebragt et af de mest bevægende halvår i den historie, som den traditionelle messe atter skriver i Jesu Hjerte kirke. Påskefesten blev i år slet ikke fejret – men så snart det igen blev muligt, fyldtes kirken atter af katolikker i alle aldre, fra de der endnu husker den katolske messe fra før 1969, til den nye generation af forældre og førstekommunikanter. For tiden spreder vi os i hele det store kirkerum – men bevidstheden om, at vi igen kan samles om Jesu legeme og Hans hellige hjerte, drager os søndag efter søndag til messen som generationer af katolikker har fejret over hele verden. Mange af os vil i år tilbringe sommeren hjemme, og messen fejres også hver søndag i hele juli. Her på hjemmesiden vil der denne måned være færre nyheder. I det nye nummer af Borromæusposten opfordrer p. Jan os til at fejre den syvende dag i Skabelsesberetningen – den dag, hvor Gud selv hvilede sig og betragtede sit værk. Lad også os betragte Guds værk i stilhed, i taknemmelighed og i håb om at “alt genoprettes i Kristus”.