Sankt Karl Borromæus Gruppen

Velsignelse af hjem

Til Hellig Tre Konger er det en tradition at få sit hjem velsignet, enten ved at man inviterer en præst på besøg, eller sætter en velsignet CMB-label over døren.I København har vi dog i de senere år udviklet et “gør-det-selv” sæt, hvor man får en pose med velsignet vand, kridt samt et ritual for hvordan man selv kan velsigne sit hjem.

Disse kan fås GRATIS ved messen for Hellig Tre Konger, den 3. Januar kl. 18 i Jesu Hjerte. Det har dog ikke været helt gratis at indkøbe disse remedier, så donationer modtages i den forbindelse med glæde, til gavn for den traditionelle liturgi.

Hvis man ikke har mulighed for at komme til messen i JHK den 3. Januar, men gerne vil have et sæt sendt med posten (mod betaling for portoen), bedes man sende en mail til pastor Jan Hansen på:

p.jan@katolsk.dk.

Forhåndsbestillinger til afsendelse med posten modtages gerne.

Fortsat glædelig og velsignet jul til alle…!