Sankt Karl Borromæus Gruppen

Pontifikalmesser i Kbh. 2019

Det er med stor glæde at vi kan annoncere fejringen af hele to pontifikalmesser med biskop Czeslaw i løbet af 2019, begge i Jesu Hjerte kirke i København.

PONTIFIKALMESSE:

  • Søndag den 18. august kl. 17 på festen for Jomfru Marias Optagelse i Himlen – en begivenhed som efterhånden er ved at være lidt af en tradition i København – fejrer biskop Czeslaw pontifikalmesse. Denne festlige messe vil blive efterfulgt af en reception i menighedssalen.

FIRMELSE & PONTIFIKALMESSE:

  • Lørdag den 14. september kl. 13 vil biskoppen meddele firmelsens sakramente til de firmander som måtte ønske det. Dernæst vil biskoppen fejre messen for Det Hellige Kors’ Ophøjelse. Efter disse glædelige begivenheder, vil der være en lettere reception i menighedssalen, hvor vi kan ønske firmanderne tillykke.
  • Hvis man ønsker at modtage firmelsens sakramente: Såfremt at man har et barn der ønsker at modtage firmelsens sakramente, eller hvis man endnu ikke selv har modtaget dette sakramente og således ønsker at gøre det, bedes man kontakte Carl Winsløw (E-mail: cawidk@yahoo.dk) for yderligere information og tilmelding.

Herunder kan man se et sammendrag fra juni 2016, hvor der ligeledes var firmelse efterfulgt af pontifikalmesse – déngang i Skt. Augustins kirke.